Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Fördelningen av statens medel till Friluftsorganisationerna är nu klar. Kanotförbundet är en av 23 friluftsorganisationer som delar på det totala statsanslaget om 47,8 miljoner kronor.
 
En entusiastisk och miljöengagerad skara är nu redo att ta sig an det viktiga uppdraget att vara med och skapa en rörelse för hållbarhet inom idrott och friluftsliv.
 
Kommande helg 23-24/1 är det dags för Digital Arrangörsträff Slätvatten 2021 dit ca 30 personer är anmälda. Om du inte är anmäld men vill vara med på ett eller flera pass är det fullt möjligt att ansluta till träffen även om du missat att anmäla.
 
Som sig bör har kanotförbundets valberedning kollat runt bland de personer vars mandattid går ut i samband med Förbundsmötet den 20 mars. Nu är arbetet igång med att söka lämpliga personer till de platser som blir lediga, har du bra förslag?
 
Har ni inte skickat in er LOK-stödsansökan för andra halvan av 2020 är det hög tid att göra det nu. Senast den 25 februari ska ansökan vara inskickad via föreningens IdrottOnline-sida.
 
Nytt år och därmed ny omgång för att ansöka om Tävlingslicens, oavsett om du haft licens tidigare år eller inte. Licensen är ett måste för att få tävla i SKF:s tävlingar (och internationellt) och tecknas fr.o.m. det år den aktive fyller 17 år.
 
Kommande helg 16-17/1 är det dags för Digialt Kanotkonvent 2021 dit ca 50 personer är anmälda. Om du inte är anmäld men vill vara med på ett eller flera pass kommer det vara möjligt att ansluta till konventet även om du missat att anmäla.
 
Mellan den 15-26 januari (till kl.12.00) är ansökan öppen för föreningar att ansöka om kompensationsstöd för uteblivna intäkter och kostnader för kvartal 4 2020.
 
Den 10 januari trädde den nya pandemilagen ikraft. Den innebär bl.a. att kanotklubbar med t.ex. egna gym behöver ta hänsyn till nio punkter.
 
Till er alla runtom i Kanotsverige önskas en riktigt God Jul och ett riktigt Gott Nytt Paddelår!
 
Det blir inget vanligt Kanotkonvent i januari 2021, i stället bjuder Kanotförbundet in till en hel helg med fokus på ledarutveckling för havskajakledare!
 
De senaste dagarna har tonen och rekommendationerna skärpts ytterligare. Något alla, inklusive kanotklubbar runtom i landet, behöver lyssna på, förstå och ta ansvar.
 
De senaste dagarna har tonen och rekommendationerna skärpts ytterligare. Något alla, inklusive kanotklubbar runtom i landet, behöver lyssna på, förstå och ta ansvar.
 
Nu finns Årsrapporten öppen att fylla i och skicka in. Senast den 31 januari ska alla föreningar ha knappat in och tryckt på skicka-knappen.
 
Vi längtar alla efter att få träna under mer normala omständigheter igen. När det väl blir dags väntar ett färskt erbjudande från Nordic Wellness till alla kanotmedlemmar
 


errea logo

 

 

 

Alandia


 
 


 

Postadress:
Västerbottens Kanotförbund
c/o Danielsson, Fredsgatan 9
932 37 Ursviken

Kontakt:
Tel: 091035704
Fax: 091035704
E-post: anders.danielsson@mb...

Se all info