Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap i SKF

Som medlem i Svenska Kanotförbundet blir föreningen även ansluten till Riksidrottsförbundet och SISU idrottsutbildarna. Föreningen blir en del av idrottens gemensamma organisation och har möjlighet att få ta del av den verksamhet, det stöd och de bidrag som Svensk idrott dukar upp.
  • Uppdaterad: 27 APR 2020 15:25

Att ansluta sin förening till Svenska Kanotförbundet, och därmed öppna upp alla de möjligheter som ryms inom SKF, är enkelt. Nedan hittar ni länkar och information kring hur ni går tillväga. Vi stöttar och guidar er gärna om ni vill ansluta er, tveka inte att kontakta kansliet vid behov.

Om ni vill starta upp en helt ny förening och ansluta er till Svenska kanotförbundet finner ni information även för detta via länkarna nedan. Samma stöd och guidning via SKF:s kansli finns såklart att få även i detta arbete. 

Varför medlem i SKF?

När föreningen ansluter sig till Svenska Kanotförbundet får klubben möjligheter att ta del av den verksamhet, det stöd och de bidrag som förbundet erbjuder. Det kan handla om allt från möjligheten att delta i, och arrangera, kanottävlingar i någon av alla våra olika grenar. Att ta del av SKF:s breda och högkvalitativa utbildningsutbud till kraftigt subventionerade priser. Att söka bidrag för barn- och ungdomsverksamhet eller för att köpa in material, genomföra olika satsningar, få utbildningsbidrag etc. Via SKF kan ni även teckna en Licensförsäkring för personer från 17 år och uppåt (100 kr/person/år) som täcker vid såväl träning som tävling där även en ungdomsförsäkring samt en motionsloppförsäkring ingår. SKF har även ett förmånligt avtal för Kanotförsäkring där klubben kan teckna såväl klubbens som medlemmars privata kanoter till en bra premie med goda villkor.

Som medlem i kanotföbundet är föreningen, och dess medlemmar, även med och bygger och utvecklar Svensk kanot och bidrar till arbetet med att kontinuerligt utveckla paddling i alla dess former till en så attraktiv verksamhet som möjligt.

Välkommen till Svenska Kanotförbundet! 

Avgifter till SKF

Första året betalar föreningen ingen medlemsavgift till förbundet för att vara medlemmar. Från andra året gäller den avgift som fastställs av årsmötet, för närvarande gäller en grundavgift på 200 kr + 80 kr/medlemsadress. Medlemsavgiften samt avgifter runt tävlingsarrangemang är sammanställt i dokumentet nedan.

Har du ytterligare frågor kontakta kansliet.

Skribent: Dag Johansson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info