Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Lediga uppdrag & jobb


Jobba med Svenska Kanotförbundet

Vi är många som jobbar för att utveckla Svensk kanot. De flesta uppdrag inom Svenska Kanotförbundet utgår från ideell basis med många personer som jobbar inom kommittéer, olika projektgrupper, styrelsen etc. Sen har vi ett betydligt färre antal personer som är anställda av Svenska Kanotförbundet.

Tillsammans utgör dessa grupperingar en stark kraft som verkar nationellt för att främja och utveckla kanotsporten.

På denna sida lägger vi ut aktuella uppdrag där vi behöver förstärka med nya personer, både som ideellt engagerad och som anställd.

Anställningar

Inga lediga jobb för tillfället

Styrelsen

För styrelseuppdrag inom SKF hänvisar vi till valberedningen som ansvarar för att ta fram förslag på lämpliga personer till SKF:s styrelse och lekmannarevisorer.

Kommittéer

Slätvatten Elit

Slätvattenkommittén Elit utgör ett stöd och bollplank till elitverksamheten inom Sprint, Maraton och Para. Ett viktigt uppdrag är att utvärdera verksamheten samt att vara delaktig i utvecklingen tillsammans med övriga inom förbundet som har uppdrag inom verksamheten. För mer information och intresseanmälan, kontakta This is a mailto link

SUP-kommittén

SUP-kommittén ansvarar för att driva den nationella SUP-verksamheten både utifrån ett bredd- och elitperspektiv. Tillsammans med klubbar och andra aktörer planerar kommittén tävlingar och driver utveckling på lokal och central nivå. För mer information och intresseanmälan, kontakta This is a mailto link.

Uppdaterad: 24 FEB 2020 09:13 Skribent: Dag Johansson
E-post: Adressen Gömd

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd Kanotcentral
Alandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info