Hoppa till sidans innehåll

SKF:s Nyhetsbrev


Ta del av SKF:s Nyhetsbrev genom att skriva in mailadress och namn i formuläret nedan. Vi har tre olika nyhetsbrev, signa upp dig på alla tre eller på just det du är mest intresserad av. Du kan även prenumerera på våra nyheter som publiceras löpande här på kanot.com. Mer info hittar du nedan.


SKF Utbildning & Paddelpasset

Ett nyhetsbrev med information och inspiration från vår breda utbildningsverksamhet och Paddelpasset.


SKF Förbundsinfo

Ett nyhetsbrev som riktar sig till alla våra kanotföreningar runtom i landet. Här får du ta del av allt från nyttig info från SKF till inspirerade läsning både från träning och tävling, läger, klubb- och landslagsverksamheten!

Kommer inom kort


SKF Godkänd Kanotcentral

Ett nyhetsbrev som riktar sig till alla våra Godkända Kanotcentraler med nyheter och information runt verksamheten. Detta nyhetsbrev skickas endast ut till Godkända Kanotcentraler. Vill ni ansluta er som Godkänd Kanotcentral till Svenska Kanotförbundet, hittar ni lite mer info här.

Prenumerera på våra nyheter

Det går även att prenumerera på våra nyheter, dels på förstasidan men även på nyhetsflödet på de olika grensidorna. Klicka in på respektive nyhetsflöde du vill följa och klicka på den blå stjärnan uppe till höger. Där får du ange din mailadress och får en avisering varje gång en nyhet publiceras. 

Uppdaterad: 02 SEP 2017 00:03 Skribent: Dag Johansson

  

TFFIR_pratbubbla_RGB-1000x563_alt.png


Godkänd KanotcentralAlandia


 
 

Postadress:
Svenska Kanotförbundet
Johansson, Såningsvägen 1
954 42 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info